Alexandru Ivan - terapeut nivel Master in Terapia Bowen

Terapie Bowen Bucuresti Romania

Programari: 0734 841 102 Apelare Vodafone  0745 068 693 Apelare Orange
Intra pe chat whatsapp  Recomanda unui prieten facebook  Recomanda unui prieten whatsapp Localizare cabinet

3. Cum se aplica Terapia Bowen?
* Pacientul sta culcat pe un pat sau pe o masa de masaj, de obicei acoperit, intr-o pozitie cat mai confortabila. In cazul in care acesta nu poate sta intins sau nu exista o masa de masaj, tratamentul Bowen se poate aplica si unui pacient asezat pe scaun.
*Tratamentul consta in aplicarea unor miscari delicate, efectuate cu degetele, pe puncte predefinite specifice, asupra muschilor si tesutului conjunctiv, fie direct pe piele, fie peste o imbracaminte lejera. Cu ajutorul acestor miscari se transmit mesaje prin intermediul sistemului nervos, mesaje ce vor ajuta la reactivarea memoriei celulara in care se regaseste o stare ideala de relaxare si echilibru.
*Se fac seturi de miscari cu pauze de cateva minute intre aceste seturi, timp in care pacientul se odihneste, singur. Astfel i se da timpul necesar organismului pentru a prelucra mesajele declansate de miscarile Bowen si a initia procesul de vindecare.
*rezultatele pot fi foarte bune chiar si dupa prima sedinta. Procesul de auto-vindecare declansat, se va derula si pe parcursul zilelor urmatoare.
*Sedintele de terapie se fac de obicei, la un interval de sapte zile. In celemai multe cazuri, sunt necesare doar cateva sedinte de tratament, pentru afectiunile acute.
*Terapia poate fi focusata pe o problema specifica sau se poate adresa organismului ca un intreg, intr-o mainera holistica.
*Marele avantaj fata de alte terapii manuale, Tehnica Bowen nu foloseste manipulari in forta. Terapeutul nu impune organismului pacientului sa execute o comanda, ci ii propune acestuia sa intreprinda acele actiuni necesare pentru a se auto-vindeca, in propriul sau ritm.

Terapia Bowen (Bowtech) - terapeutul Alexandru Ivan invitat in emisiunea "Arta Fericirii" la Televiziunea Romana

alexandru-ivan-invitat-tvr2-arta-fericirii