PDD = PROFESIONISTI DIVERSE DOMENII

PROFESIONISTI DIVERSE DOMENII

PDD este un concept nou pe care autorii acestui site vor sa il introduca in utilizarea curenta a internetului, in Romania. Vine in urma nevoii generale a romanilor de a gasi oameni cu adevarat profesionisti de ale caror servicii sa fie multumiti si de care sa isi aduca aminte mereu cu placere si sa ii recomande din toata inima mai departe.

Consideram ca lumea a ajuns la un alt nivel la care profesionistii veritabili trebuie promovati cat mai mult pentru ca cei care au nevoie sa poata beneficia de servicii de calitate din partea lor.

Utilizarea acestui concept presupune ca proprietarul site-ului in care apare o astfel de pagina sa fi beneficiat de serviciile acelor profesionisti listati in pagina si sa fi fost foarte multumit sau sa aiba referinte extrem de bune despre ei si din surse sigure.

Poate fi o metoda de combatere a mediocritatii des intalnite din pacate, in toate sferele de servicii din Romania.

De la medici la instalatori, de la profesori la menajere, toti pot fi si merita sa fie promovati in astfel de pagini , atata vreme cat isi fac meseria cu simt de raspundere si cu dragoste fata de semeni.

Mai jos regasiti cativa profesionisti pe care noi ii recomandam din tot sufletul:

__MEDICINA_______________

Medic Primar Obstetrica Ginecologie Dr. Cicerone TUFAN (Centrul Medical Korona Bucuresti) - site: www.korona.ro
 

Medic Specialist Oftalmologie Dr. Monica Dinita , tel 0730 092 928 Bucuresti

  Medic Nutritionist si Diabetolog Dr. Alexandra Catalina Bulgar (Centrul Medical Matei Basarab Bucuresti) - site: www.cmmb.ro